Om os

Datalytic vil være din ledende rådgiver og leverandør af handlingsorienterede feedbackløsninger.  Vi fremmer din vækst gennem forbedringer af medarbejder- og kundetilfredshed og forøger loyaliteten.

 

Datalytic har siden 2011 optimeret kundeloyalitet gennem en veltilrettelagt rådgivning af private og offentlige virksomheder i Danmark og norden. Vi begyndte som et franchise under Questback, men blev i 2016 en selvstændig virksomhed. Det, at vi er blevet en selvstændig virksomhed, har flyttet vores fokus væk fra salg af software og over mod en veludført rådgivning i stedet.

Grunden til vores fokusskifte var en vision om, at rådgivning skaber et langt større fokus på de lang- og kortsigtede mål i organisationen end software. Software er derimod blevet så udbredt et værktøj i dagligdagen og betragtes nu snarere som et middel mod målet end selve målet i organisationens hverdag.

Vores rådgivning går dermed ud på at komme hele vejen rundt om jeres organisation – så både kunder, medarbejdere og ledere føler sig bedre orienteret, om hvad der er vigtigt blandt kunderne og medarbejderne. Det skaber større tilfredshed og forøger også loyaliteten i den sidste ende. 

Workshops skaber fundamentet

Vi når i mål med jeres løsninger, fordi vi gennem workshops kommer rundt om de vigtigste strategiske, taktiske og operationelle problemstillinger, som jeres undersøgelser skal fokusere på. Vi kommer rundt om alt lige fra strategi, spørgeskemaer til implementering af jeres indsigter i organisationen. 

Vi er særligt interesserede i, hvordan jeres brand skaber loyalitet hos jeres kunder over tid. I skal gøre jer klar over, med hvilke tilgange I vil forøge loyaliteten. Det kan være gennem en bottom-up tilgang og implementere jeres operationelle indsats ind i den strategiske og taktiske indsats ved f.eks. at forstå jeres kunders  allervigtigste touchpoints. Det kan også være gennem en bottom-down tilgang, hvor de strategiske tanker implementeres i det taktiske og operationelle. Konkret kan det være at forstå, hvordan viden skal distribueres på tværs af organisationen.

Alt dette lader sig gøre, fordi vi handler efter din situation, dine behov og skaber resultater og løsninger, der kan mærkes på din bundlinje. Denne “situationelle” vinkel er vi gode til, og vi implementerer den på tværs af organisationen, så både jeres strategiske, taktiske og operationelle niveau hænger sammen.

Feeback Management skal være overskueligt

Feedback Management er et område i stor vækst og med mange potentialer. Dertil kommer også en del faldgruber, som vi hjælper jer med at undgå.

Kerneområder som VoC, VoE, markedsresearch, strategier, loyalitet og tilfredshed, overblik, effektivisering, forandring i organisationen, rådgivning, optimering af salg, avancerede analyser, kundeinformation, omstilling, inddragelse, statistik med flere – lad os finde den rigtige og bedre vej sammen.

Datalytic giver dig tæt og personlig rådgivning

Vi samarbejder med store og mellemstore virksomheder, hvor vi bistår dem i at tage klogere og bedre beslutninger, at omstille disse beslutninger til handlinger, og at levere de succesfulde og holdbare løsninger, som de har eftersøgt. Vi laver målrettede, skræddersyede, optimerende og vedvarende løsninger, som skaber overblik og styring, og som med garanti kan rykke din virksomhed i den rigtige retning.

 

0 %
SPØRGER DERES KUNDER
0 %
HANDLER PÅ DERES FEEDBACK