Implementerings workshop

Find ud af hvilken implementerings strategi der virker mest effektivt for jeres organisation

Vil du blive bedre til at måle effekten af, hvad de implementerede undersøgelser gør for jeres organisation? Og hvad du fremadrettet skal måle efter? I implementerings workshoppen sætter vi dig i stand til at finde ud af, hvad der virker i jeres undersøgelser både langsigtet, kortsigtet og lige nu og her.

Din implementering af de mest relevante undersøgelses resultater handler om at forstå jeres målinger og de indsigter, de giver. Det handler dog også om at bruge målingerne til at tænke fremad.

I denne workshop lægger du én samlet strategi med udgangspunkt i de udpakkede målinger og indsigter fra Unlock Insight workshoppen. Denne workshop fungerer altså som en katalysator for, hvordan du sætte dine resultater i drift og lærer at måle effekten af dem.

Mål løbende effekten af din implementering

Du skal lære at måle effekten af jeres indsiger i vores workshop, fordi du skal kunne implementere dem i tråd med den fastlagte strategi. Når vi har fastlagt en strategi for den mest effektive brug af jeres indsigter, kan det implementeres videre i organisationen og dermed både komme den taktiske samt operationelle del af organisationen til gode. Dine medarbejdere bliver bedre til at fortolke og bringe de relevante indsigter om f.eks. kundeservice og hvem de loyale kunder er, ind i det daglige arbejde. Det kan være gennem effektiv implementering af fastlagte touchpoint-målinger, som monitoreres løbende og dermed giver direkte svar til dine medarbejdere.

0 %
SPØRGER DERES KUNDER
0 %
HANDLER PÅ DERES FEEDBACK