Avanceret Excel rapportering

Denne rapportering giver dine data et ekstra lag

Vil du lægge et ekstra lag oven på dine touchpoint-målinger? Og f.eks. udregne dit NPS med en helt specifikke brugertilrettede udregninger? Avanceret rapportering af Excel data tager dine organisations specifikke data og giver dem et ekstra lag.

Avanceret Excel rapportering er en specifik, tilrettet rapportering, som går ud over det oprindelige data, der er blevet indsamlet i en undersøgelse. En god avanceret Excel rapportering får du, hvis du har et helt specifikt ønske til, hvilket resultat udregningen af dit data skal give.

Programmering i Excel

I udgangspunktet er der mange lange formler i den avancerede Excel rapportering – det skal du ikke lade dig snyde af. Hvis formålet med rapporteringen er korrekt sat op, kan resultatet af den avancerede Excel rapportering giver noget helt andet end den nuværende rapportering,  som du får.

Det kan f.eks. udregne NPS med med en helt brugertilrettede udregninger, så dine organisations specifikke mål og enheder bliver vist netop de data, som de har brug for. 

Denne rapportering kan vi også bruge i Gap-analyser. Da de ofte kræver mere avancerede udregningsmodeller til at segmentere dit marked i. Med avanceret rapportering i Gap-analyser kan du helt konkret se, hvordan du lige nu og her perfomer op imod det potentielle marked, som du gerne vil ind på.

0 %
SPØRGER DERES KUNDER
0 %
HANDLER PÅ DERES FEEDBACK