Resultater

Aktivering af løsninger i organisationen

Gennemførsel af en undersøgelse giver et strategisk overblik til executive management, men også taktisk og operationel viden, som skal aktiveres i organisationen. Det har vi succesfuld erfaring med og flere løsninger på, så alt efter hvilke KPI’er I sætter jer for at nå, så skal vi nok sørge for, at den rette viden kommer ud til de rigtige medarbejdere, så vi sætter organisationen i stand til at flytte sig.

Hvorfor er det vigtigt?

Den fejl, som virksomheder der indsamler feedback gør, er ikke at få den rette viden ud til de rette medarbejdere.

Oplysning og deling af resultaterne i organisationen, er den vigtigste proces, hvis du ønsker at forandre på baggrund af en undersøgelse.

Det flytter ikke organisationen, at samle medarbejderne i et mødelokale og gennemgå slides, da vanens magt og daglige rutiner er for stærke. Det er ikke nok til at fastholde forandringer, fordi jeres medarbejderes reptilhjerner slår over på autopilot igen, så snart I afslutter processen.

Der er flere genveje til et bedre og blivende resultat.

Value Proposition

Det eneste der får en organisation til at flytte sig er, hvis den enkelte medarbejder bliver sat i stand til at agere efter jeres KPI’er og overordnede målsætninger i dagligdagen.

Vi giver jer en implementering af jeres resultater i organisationen, så hver enkel af jeres medarbejdere selv kan forstå, hvor de skal hen og hvordan de kommer derhen. Og det er en blivende forandring af adfærd.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hver enkelte af jeres medarbejdere, skal kunne se og forstå hvilken betydning hun har for den samlede virksomhed og det samlede resultat.

Arbejder vi med kundeloyalitet, så skal medarbejderen kunne se og forstå hvad hun selv kan gøre, for at forbedre sine egne loyalitetsscore i hendes kundekontakt. Og hun skal have levende data at arbejde med, så der er succesfuld afregning på loyalitetsscoren, når den rette adfærd er tilstede.

Vi kan opbygge en selvlærende organisation, som selv adfærdsregulerer efter målsætningen.

Kernen i vores løsninger er, at aktiverer og implementerer resultater af undersøgelser i jeres organisation, så jeres organisation er i stand til at forandre sig:

Viden giver indsigt -> indsigt giver forståelse -> forståelse igangsætter forandringer.

0 %
SPØRGER DERES KUNDER
0 %
HANDLER PÅ DERES FEEDBACK