Medarbejderundersøgelser

Skab trivsel, loyalitet og engagement

Anmod om demo

Voice of employee

Voice of the Employee

1. Intro

I dag er det vigtigere end nogensinde før at tiltrække og fastholde talentfulde, engagerede og loyale medarbejdere, for at forblive konkurrencedygtige på markedet.
Her spiller denne rette VoE strategi en væsentlig rolle, da det skaber muligheden for systematisk at indsamle, administrere og handle på feedback og inputs fra medarbejderne. Dine medarbejdere er nøglen til din virksomheds succes.

2. Hvorfor er det vigtigt?

En succesfuld VoE strategi kan bidrage til indsamling af information om jobengagement, jobtilfredshed, idéer til forbedring af interne processer, forbedring af produkter og services, med mere.

Den rette analyse af medarbejdernes data konverteres til relevant, handlingsrettede indsigt, som lederne kan bruge til at ”booste” medarbejdernes engagement og produktivitet, og derved forbedre virksomhedens profit.

Ved at anvende den rette VoE strategi, kan din virksomhed opnå fakta-baseret viden som grundlag for strategiske beslutninger.

Det behøver ikke at være kompliceret – Hos Datalytic kan vi hjælpe din virksomhed med at få implementeret den rette VoE strategi og løsning.

3. Value proposition

En komplet VoE strategi er anderledes end en traditionel medarbejder-undersøgelse, fordi den giver dig:

Forståelse for dine medarbejderes værdier


Hvis du forstår dine medarbejders værdier, har du nøglen til at forstå deres motivation, adfærd og betingelser. En traditionel undersøgelse spørger ind til, hvad folk ønsker sig; men der er ikke noget nyt i, at folk vil have det hele. Gerne gratis, og gerne med det samme. Hvis vi derimod helt grundlæggende kan kortlægge, hvad der virkelig betyder noget for folk, så har vi nøglen til bedre, mere loyal og mere effektivt medarbejder-engagement

Uundværlig viden til fordel for hele din virksomhed


Det er ofte de små ting, der kan medføre banebrydende ændringer. Det er ofte mennesker, der ikke har behov for at råbe op, som sidder inde med en masse guld. Har du råd til at lade dem gå forbi din næse?

Engagerede medarbejdere og medarbejdertilfredshed medfører større loyalitet og medarbejderproduktivitet. Dette øger den udadvendte service-værdi, som medfører i bedre kundetilfredshed og større kundeloyalitet, som i sidste ende resulterer i profit og øget bundlinjetal.

4. Hvad kan vi gøre?

Datalytic`s VoE kan hjælpe dig og din virksomhed med at videreudvikle jeres medarbejderes fulde potentiale, til fordel for de forskellige organisatoriske niveauer, og i sidste ende hele virksomheden.

Ved at kortlægge medarbejder-værdier og motivationsfaktorer, medarbejdernes behov og betingelser, faktorer for opadvendte eller tavse stemmer, medarbejder-etik og retorik, samt at implementere et konsekvent feedback-system, sådan at dine medarbejdere føler sig hørt og påskønnet, kan vi sammen rykke din virksomhed i den helt rigtige retning.

Midlet er at lytte, høre og forstå dine medarbejdere – Målet er nedsat churm, højere engagement og produktivitet, mere innovation og øget bundlinje.
Dine medarbejdere er din mest værdifulde data. Uden dem – ingen virksomhed.