Datalytic

Vi er en ledende rådgiver og leverandør af handlingsorienterede feedbackløsninger

Anmod om demo

Om Datalytic

Kerneværdier

Leverer kvalitet

Holder hvad vi lover

Respekt for kollegaer og kunder

Leverer til aftalt tid

Om Datalytic

Vi er en research og konsulentvirksomhed

hvor mennesker er vores vigtigste informationskilde kombineret med hårde data. Vores kunders medarbejdere, kunder, forbrugere, samarbejdspartnere, konkurrenter, med flere, er de uundværlige kilder til at kunne skabe fremgang og vækst i vores kundes virksomhed.

Jeres forøgede bundlinje er vores succes

Vi vejleder globale virksomheder på deres mest kritiske områder. Kerneområder som VoC, VoE, markedsresearch, strategier, loyalitet og tilfredshed, overblik, effektivisering, forandring i organisationen, rådgivning, optimering af salg, avancerede analyser, kundeinformation, omstilling, inddragelse, statistik med flere – lad os finde den rigtige og bedre vej sammen.

Vi er en kundeorienteret virksomhed

med et skarpt øje for 360° graders målinger inden for Business Intelligence (BI), hvilket betyder, at vi hjælper vores kunder med at aflæse, fortolke og forstå de eksisterende datastrømme og tendenser, som er relevante for kunden, men som er i konsekvent forandring.

Med vores speciale i analyse know-how kan vi garantere vores kunder, at vi kan forvandle data til værdi i enhver virksomhed. Vi skaber forandring og forbedring af performance og profit, ved at implementere de rette data på de rette steder i organisationen, til de rigtige medarbejdere. Vi er med hele vejen; fra den første fælles brainstorm til den sidste del i implementeringsfasen i organisationen – og længere endnu.

Vi samarbejder

med store og mellemstore virksomheder, hvor vi bistår dem i at tage klogere og bedre beslutninger, at omstille disse beslutninger til handlinger, og at levere de succesfulde og holdbare løsninger, som de har eftersøgt. Vi laver målrettede, skræddersyede, optimerende og vedvarende løsninger, som skaber overblik og styring, og som med garanti kan rykke din virksomhed i den rigtige retning.

Mission

Vi er en research og konsulentvirksomhed, hvor mennesker er vores vigtigste informationskilde kombineret med hårde data.

Datalytic arbejder med NPS og arbejder med sammenhængen mellem kundens loyalitet, medarbejdernes loyalitet og markedets bevægelser, for at skabe de bedste rapporteringsmodeller for vores kunder – modeller som sikrer vores kunder, at de investerer og udvikler sig i den rigtige retning for fremtiden.

Vision

Datalytic ønsker at være den ledende rådgiver og leverandør af handlingsorienterede feedbackløsninger i Nordeuropa, og fremme vores kunders vækst, igennem en avanceret forståelse af, hvad der driver tilfredshed og loyalitet, både hos kunder og medarbejdere. 

Historie

2008

Torben Midtgaard ansættes i analyse-softwarevirksomheden QuestBack Danmark som Analysechef.

2011

Nanna Rømer ansættes i QuestBack Danmark som Country Manager.

2012

QuestBack overdrager kundeansvaret i DK til franchise selskabet QuestBack Denmark med partnerne Nanna Rømer og Torben Midtgaard.

2017

QuestBack Denmark skifter navn til Datalytic, og hovedfokus lægges på rådgivning af større strategiske målinger og EFM løsninger.

Jobs

Datalytic er altid på udkig efter dygtige, ansvarsfulde talenter inden for rådgivning, analyse og salg!

Fortæl os hvad du er bedst til, og hvad du kan bidrage med til vores pragtfulde virksomhed. Du behøver ikke passe ind i nogen ”boks”; vær realistisk, og fortæl os hvem DU er, og hvad din ambition er med at søge et job hos os.

Vi ser os selv som en kundeorienteret konsulentvirksomhed, med et skarpt øje for 360° graders målinger inden for blandt andet VoC, VoE og markedsresearch.

Vi er en erfaren virksomhed i konstant udvikling – dog med et helt nyt udseende. Brows lidt rundt på vores website for at læse mere, eller skriv til os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Uopfordret ansøgning og CV sendes til Nanna Rømer, Managing Partner, Datalytic, på: nanna.romer@Datalytic.dk, tlf: 70701480