Business Intelligence og Systemdata

Gør jeres data til viden og jeres viden til værdi

Anmod om demo

Business Intelligence og Systemdata

Datakilder

Business Intelligence og Systemdata

Integrerede data fører til intelligente handlinger

Hos Datalytic arbejder vi med Business Intelligence software løsninger der kan bygge bro mellem alle relevante dataressourcer i din virksomhed så I altid har det bedste grundlag for træffe de rette beslutninger på de rette tidspunkter.

Vi kan hjælpe dig med at opnå det fulde overblik på tværs af din virksomheden, samlet på et sted, og med at hæve virksomhedens performance på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau, med én samlet løsning.

I Datalytics intelligente og dynamiske dashboardløsninger, samler vi de vigtigste informationer fra din virksomheds mange datakilder – fra CRM system og HR-system til økonomisystem.

Ved at kombinere disse data med data fra spørgeundersøgelser bliver det let og overskueligt at foretage sammenligninger og illustrerer sammenhænge og I opnår et effektivt værktøj til at analysere performance på tværs af datakilder, afdelinger og roller i din virksomhed.

Datalytics dashboards gør det muligt at opstille grafer, tabeller og nøgletal i et samlet billede, der giver dig fuld kontrol og stor fleksibilitet for dybdegående analyse.

 

Vil du vide mere om Business Intelligence løsninger og Systemdata?