3_Pressemeddelelse

Datalytic bliver dansk servicepartner for QuestBack Group

Datalytic bliver dansk servicepartner for QuestBack, og vil levere professionel service, kurser og support på QuestBacks platforme.

Datalytic har som del af sit virke, frem til januar 2017, været softwareselskabet QuestBack Groups franchise repræsentant i Danmark, og har på deres vegne gennemført software licenssalg, systemkundekontakt, systemundervisning og systemsupport til de danske software licenskunder.
Datalytic er fortsat, på samme måde som tidligere, leverandør af professionelle services for de af vore projektkunder, der arbejder på QuestBack eller andre platforme, ligesom vi fortsat gennemfører kurser og undervisning i QuestBacks systemer.
Den tekniske systemsupport på QuestBacks platforme, gennemføres fremover fra QuestBacks norske hovedkontor, medmindre andet er aftalt, ligesom håndtering af kontrakterne til software platformene også håndteres fra QuestBacks hovedkontor.
Datalytic tilbyder stadig gratis systemsupport til de af vore projektkunder, der er på en QuestBack platform. Som projektkunde vil du derfor ikke opleve forandringer i dit samarbejde med Datalytic.

 

Kontakt til Datalytic

Telefon: 7070 1480
Salg: sales@datalytic.dk
Support: support@datalytic.dk

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Datalytic, er du velkommen til at kontakte Nanna Rømer på e-mail nanna.romer@datalytic.dk eller på telefon +45 30 10 33 11

De bedste hilsner
Nanna Rømer Sørensen
Torben Midtgaard
Datalytic ApS

Datalytic fokuserer på at levere stærke full managed services projekter, indenfor research, BI, analyse, integrationer og dashboards. Vi indgår partnerskaber med markedets bedste software partnere for at levere det bedste indenfor både services og platforme til vore kunder.

 

Datalytic – Vores fokus

Datalytic er et dansk konsulenthus der primært leverer rådgivning og kundeprojekter indenfor research, BI analyse, integrationer og dashboards.
Vi indgår partnerskaber med markedets bedste softwarepartnere for at levere den bedste løsning indenfor både services og platforme til vore kunder.
Datalytic excellerer i at definere feedback og rapporteringsløsninger, der kan skaleres præcist til hver enkelt kundes behov, for at skabe den største grad af effektivitet, og det største mulige viden og udbytte for kunden.

Vi bygger skalerede løsninger, ved at have et modulopbygget rådgivnings produkt, hvor vi vælger elementerne efter relevans, budget og ønsket effekt.
Vi bygger vores løsninger på markedsledende software, som leveres af vores software partnere, partnere vi finder blandt branchens bedste.
Vi vælger altid de redskaber der er relevante, fremfor at tilpasse kundens behov til de redskaber vi har.
Vi repræsenterer typisk vores software partnere lokalt i vores eget marked, og sikrer professionel support og uddannelse på lokalt sprog, som en service for vores self service eller part service kunder.

Datalytic arbejder primært i Norden og Baltikum, men har også partnere i andre lande, bland andet i UK og Benelux.
Vores softwarepartnere er internationale og markedsledende på hvert deres område.