2_Pressemeddelelse

Datalytic udvider produktporteføljen med flere internationale og markedsledende software partnere

Vi er stolte af at annoncere en serie af nye partnerskaber med flere af markedets bedste software partnere indenfor research og dashboard platforme.
Datalytic introducerer Qualtrics, Dapresy og Klipfolio, som nye software partnere.
Datalytic er fremover nordisk partner for Qualtrics. Qualtrics er et internationalt og markedsledende amerikansk research software selskab, med mere end 8500 kunder, over 2 millioner brugere og systemer, der bruges i mere end 90 lande. Derudover er Datalytic fremover partner for Svenske Dapresy, samt Canadiske Klipfolio indenfor dashboard systemer – 2 stærke udbydere af visuel live rapportering.

 

Partnere

Qualtrics

Qualtrics er den eller en af de absolut største internationale repræsentanter indenfor research software, hvilket afspejler sig i selskabets størrelse, deres partnere, deres løsninger og deres platforme, der dækker alle kendte former for gennemførsel og analyse.
I 2016 var Qualtrics placeret som #12 på Forbes cloud 100 listen over verdens ledende selskaber indenfor cloud computing generelt.
Qualtrics tilbyder blandt meget andet på seamless integrationer på tværs af andre markedsledende software platforme som Salesforce, Adobe og Tableau.
Læs mere om Qualtrics her

Dapresy

Dapresy er et svensk selskab, der specialiserer sig i at levere dashboard systemer, der understøtter let forståelig og implementerbar datavisualisering, med mange avancerede design muligheder, også når det gælder meget store og komplekse datamængder. Datalytic har leveret løsninger i Dapresy via andre partnere siden 2013.
Læs mere om Dapresy her

Klipfolio

Klipfolio er et Canadisk selskab, der leverer et dashboard system, der er oplagt til at bygge små hurtige visualiseringer af data, i krydsfeltet imellem klassisk rapportering og de store dashboard løsninger. Med Klipfolio bygger vi hurtigt og effektivt nemme dashboard rapporteringer, stadig med stor fleksibilitet.
Læs mere om Klipfolio her

 

Vores fokus

Datalytic excellerer i at definere feedback og rapporteringsløsninger, der kan skaleres præcist til hver enkelt kundes behov, for at skabe den største grad af effektivitet, og det største mulige viden og udbytte for kunden.
Vi bygger skalerede løsninger, ved at have et modulopbygget rådgivnings produkt, hvor vi vælger elementerne efter relevans, budget og ønsket effekt.
Vi bygger vores løsninger på markedsledende software, som leveres af vores software partnere, partnere vi finder blandt branchens bedste.
Vi vælger altid de redskaber der er relevante, fremfor at tilpasse kundens behov til de redskaber vi har.
Vi repræsenterer typisk vores software partnere lokalt i vores eget marked, og sikrer professionel support og uddannelse på lokalt sprog, som en service for vores self service eller part service kunder.
Datalytic arbejder primært i Norden og Baltikum, men har også partnere i andre lande, bland andet i UK og Benelux.

 

Kontakt til Datalytic

Telefon: 7070 1480
Salg: sales@datalytic.dk
Support: support@datalytic.dk

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Datalytic, er du velkommen til at kontakte Nanna Rømer på e-mail nanna.romer@datalytic.dk eller på telefon +45 30 10 33 11

De bedste hilsner
Nanna Rømer Sørensen
Torben Midtgaard
Datalytic ApS

Datalytic fokuserer på at levere stærke full managed services projekter, indenfor research, BI, analyse, integrationer og dashboards. Vi indgår partnerskaber med markedets bedste software partnere for at levere det bedste indenfor både services og platforme til vore kunder.